DLA ICT steunt de Deventer Schouwburg

De Deventer Schouwburg maakt al enkele jaren gebruik van onze diensten. Als ICT-bedrijf zijn we thuis in de cultuursector en verzorgen we de volledige automatisering. Om de duurzame samenwerking te bezegelen, verlengde DLA ICT het sponsorcontract met de schouwburg.

“Alle werkplekken van de schouwburg zijn opgenomen in onze private Cloud, bezoekers kunnen gebruikmaken van wifi en camerabewaking zorgt voor extra overzicht. Beveiliging is een belangrijk onderdeel. Als sponsor zijn wij ook lid van Club 100, de Culturele Netwerkclub van de Deventer Schouwburg, waardoor we regelmatig klanten mee kunnen nemen naar voorstellingen. Dat wordt altijd erg gewaardeerd!”, vertelt Roy Baks, general manager bij DLA ICT.

Voor de Deventer Schouwburg zijn sponsoren cruciaal, omdat deze de veelkleurigheid en veelzijdigheid van haar programmering garanderen. Dankzij sponsoring kan de Deventer Schouwburg veel van haar ambities waarmaken. Als sponsor van de Deventer Schouwburg staan we vermeld op de sponsorwand bij de ingang van het theater en worden we meegenomen in diverse uitingen.