In Memoriam

Op 22 augustus 2019 is onze zeer gewaardeerde collega Willem Boudestein overleden.

Willem is op 1 september 2011 als software ontwikkelaar gestart bij ProData. Per 27 oktober 2017 is ProData overgenomen door de DLA ICT Groep en heeft hij samen met zijn collega’s de overstap gemaakt naar DLA ICT.

Zo sociaal en makkelijk in de omgang als Willem is, wist hij binnen no-time zijn weg en zijn nieuwe collega’s binnen DLA ICT te vinden. Met zijn warme persoonlijkheid en oprechte betrokkenheid was hij al gauw een vertrouwd gezicht in ons midden.

Willem was een levensgenieter en dat stak hij op zijn werk ook niet onder stoelen of banken. Samen met zijn collega’s gezellig lunchen, ouwehoeren en mooie verhalen uitwisselen. Hij genoot van iedere dag.

Dat zijn hart hem af en toe in de steek liet was zwaar voor Willem, maar nimmer een echte belemmering. Thuis zitten was voor hem niet bespreekbaar. Hij wilde hoe dan ook samen met zijn collega’s lekker voor de klanten aan het werk. In zijn laatste functie deed hij dit op de Servicedesk binnen onze Software Development afdeling.

Donderdag 22 augustus, aan het eind van de middag, kwam het verschrikkelijke bericht binnen dat Willem was overleden. Verslagenheid overheerste bij de collega’s.

Onze gedachten zijn bij zijn vrouw Agnès, zijn zus, verdere familie en vrienden.

Willem, bedankt voor alles! Je was een top collega en we gaan je missen!

— Heel bijzonder, heel gewoon. Gewoon een heel bijzondere collega. —