Microsoft Gold Partner

Yes! šŸ„³ We hebben op 11 september 2020 de hoogste statussen -dus goud!- bij Microsoft bereikt op twee competenties. Doordat we deze mijlpaal bereikt hebben, was er voor de collega’s op beide vestigingen wat lekkers bij de koffie.

Cloud Productivity – Managed Service Partner
Deze competentie is bedoeld voor partners die gespecialiseerd zijn in bedrijfsimplementaties van Office 365/Microsoft 365. DLA ICT onderscheidt zich met deze competentie als een bewezen aanbieder van cloudoplossingenĀ voor klanten, die op zoek zijn naar gekwalificeerde cloudoplossingspartners. Hierbij gaat het naast kwantiteit ook om bewezen kwaliteit en bewezen aanwezige kennis.

Small and Midmarket Cloud Solutions
Deze competentie bewijst dat we een partner zijn, die gespecialiseerd is in het implementeren van Office 365-oplossingen voor bedrijven in het MKB.

De competenties Cloud Productivity ā€“ Managed Service Partner en Small and Midmarket Cloud Solutions komen bovenop de competentie Datacenter, waarvan we al meerdere jaren de hoogste status als Gold Partner bezitten. Microsoft erkent de competentie DatacenterĀ aan partners die datacenters transformeren naar meer flexibele, schaalbare en kosteneffectieve oplossingen.