Vacature medewerker administratie/receptie (24 uur)

Het visitekaartje van DLA: dat ben jij! Jij bent iemand die spontaan is, stevig in je schoenen staat en prima zelfstandig kan werken. Verder ben je leergierig, vriendelijk en sociaal. Je durft dingen uit te proberen en pikt snel iets op. En het mooiste is: doordat jij doet wat je leuk vindt, straal je dat ook uit! Jouw werk is ontzettend divers: van contact met collega’s, klanten & leveranciers via mail, telefoon en bij de receptie tot het uitpluizen van facturen. Ook lever jij je bijdrage aan secretariële ondersteuning, postverwerking en financiële administratie (debiteuren en crediteuren). Je maakt onderdeel uit van een team van drie personen, waarmee je samen de bezetting en taken afstemt. Kennis van AFAS en TOPdesk is welkom. Met minimaal vier jaar ervaring in een soortgelijke functie en een administratieve of financiële achtergrond kun jij prima uit de voeten bij ons!

Wij verzorgen vanuit onze locaties in Winterswijk en Doetinchem het totale automatiseringstraject, werkplekomgevingen en maatwerk software-oplossingen voor een groot aantal bedrijven in Nederland.

Wat je van ons kunt verwachten:

  • Een team van enthousiaste en hulpvaardige collega’s (inclusief een paar excentriekelingen, zoals dat hoort binnen de ICT)
  • Een relaxte werksfeer, waardoor jij je snel thuis voelt
  • Veel mogelijkheden om jouw vaardigheden en kennis te blijven ontwikkelen
  • Hulp als je door wilt groeien
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Heb je het gevoel: hey, deze tekst gaat over mij! Stuur dan een reactie met CV naar vacature@dla.nl. We nemen snel contact met je op en, als we inderdaad jou omschrijven in deze vacature, popelen we om kennis te maken!
Oh ja, wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.