Vacature software developer

Het leuke aan het werken als software developer bij DLA is dat je samen bouwt aan mooie oplossingen. Je bent geen code aan het inkloppen, maar echt creatief bezig. Dat wordt nog wel eens onderschat. Je analyseert, ontwerpt en voert uit. Je duikt diep in het probleem van de klant. Dat krijg je niet kant en klaar op een A4’tje aangeleverd. Nee, je haalt alles uit de kast om exact te begrijpen waar het vraagstuk vandaan komt. Dat maakt de functie ontzettend divers. Binnen ons kleine team sparren we veel met elkaar. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur qua werkzaamheden.

Zo ziet jouw functie als software developer eruit
Als full stack software developer werk je aan het doorontwikkelen en onderhouden van bestaande maatwerk oplossingen en je participeert in nieuwe database driven maatwerk software projecten. Je gaat bijvoorbeeld bezig met een 3D-configurator voor een deurenfabriek, een thermische rekenmodule voor een koeltorenfabrikant, een rooster-/waardering-/rapport-module voor het systeem voor scholen en opleiders of de project- & resourceplanning voor een baggeraar.
We zijn op zoek naar een full stack developer: je bent dus afwisselend bezig met front end, back end en database-taken. Alle nieuwe maatwerk oplossingen ontwikkel je op basis van ons eigen platform, dat we in huis in Doetinchem hebben ontwikkeld. Daar mag je uiteraard ook aan doorontwikkelen!

Hoe wij hopen dat jij eruit ziet
Jij bent een communicatieve teamplayer, die van analytische uitdagingen houdt. Je voelt je prettig in een agile (scrum) omgeving en houdt ervan om nieuwe dingen te leren. You also speak a pretty good woordje over the English border 😉 Als je serieus, hardwerkend en op z’n tijd in bent voor een grap, dan pas je wel in het team. En verder:

  • minimaal hbo/bachelor werk- en denkniveau
  • veel ervaring met het schrijven van software in C#
  • kennis van object-oriented analysis and design (OOAD), C#, .NET (core), Microsoft SQL Server, Javascript/Typescript, Angular 8+ en HTML/CSS.
  • bij voorkeur ook kennis van git, DevOps en RxJS

Speel jij mee in ons team?
Spreekt deze allround functie je aan of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Roy Baks, bereikbaar op 0543-523560 of stuur je motivatie met CV naar sollicitatie@dla.nl.
Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

Speel jij mee in ons team?

Speel jij mee in ons team?