Vacature teamleider Managed Services

Zijn ingewikkelde ICT processen voor jou ‘a-piece-of cake’? Vind je het leuk een team aan te sturen en ben je in voor de nieuwste technieken in Cloud? Dan is het de moeite waard om op deze vacature te reageren!

Voor onze afdeling Managed Services zoeken wij een stressbestendige ‘meewerkend voorman’ met ICT-kennis om op een natuurlijke manier leiding te geven aan het team van engineers. Het ondersteunen van onze engineers in hun werkzaamheden, maar ook op het gebied van kennisontwikkeling, processen en stellen van prioriteiten, zijn dagelijkse taken welke jou niet vreemd zijn. Het is de kunst om het overzicht te bewaren, eventueel mee te denken met onze klant(en) én verbeterpunten te signaleren. Een echte sociale spin in het web dus. Dat je begrijpt hoe het vak in elkaar zit en je natuurlijk leiderschap uitstraalt zou fijn zijn. Kennis van TOPdesk en ITIL is mooi meegenomen.

Onder Managed Services binnen ons bedrijf valt naast de remote support ook onze eigen datacenter dienstverlening, waarbinnen wij realtime 100+ bedrijven in Oost-Nederland en daarbuiten monitoren en bedienen met onze dienstverlening.

Het is elke ochtend weer een raadsel hoe jouw dag eruit gaat zien. Dat maakt het ook een superdynamische functie! Je hebt veel contact met onze fijne klanten en collega’s, wat vanzelfsprekend altijd resulteert in een leuke en afwisselende werkdag.

Ja, ik wil!
Spreekt deze functie je aan of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Roy Baks, bereikbaar op telefoonnummer 0543-523560 of stuur je motivatie met CV naar sollicitatie@dla.nl.