Vacature teamleider/projectmanager/consultant software ontwikkeling

Ben jij degene die het vooroordeel over software ontwikkelaars beëindigt? Dan is dit misschien de functie voor jou! In deze rol, die techniek en sales combineert, heb je veel contact met onze accountmanagers en klanten. Jij bent dus makkelijk in de omgang, voelt je gesprekspartners aan en staat je mannetje. Een echte teamplayer! Ben jij onze nieuwe pitbull?

Een indruk van jouw functie
Samen met de accountmanagers bezoek je klanten om bedrijfsprocessen onder de loep te nemen en mee te denken in oplossingen en systemen. Je probeert als het ware het totaalplaatje inzichtelijk te krijgen en wilt graag iets moois bouwen in ons eigen ontwikkelde platform. Functionele eisen en wensen vertaal je in een ontwerp.
Daarnaast houd je het overzicht over de lopende projecten, je bespreekt de voortgang ervan en jij bent de contactpersoon voor klanten met vragen voor alle niet-technische zaken. Je zorgt ervoor dat alle randzaken voor jouw team geregeld zijn, zodat je collega’s zo efficiënt en effectief mogelijk aan het werk kunnen. Zelf ontwikkel je ook software, maar dit beslaat minder dan de helft van je werkzaamheden.

De eigenschappen van onze dracula
Jij bent communicatief, vangt signalen op en weet elk teamlid in z’n kracht te zetten. Je ziet kansen en mogelijkheden. En verder:

  • minimaal hbo/bachelor werk- en denkniveau
  • ervaring in een vergelijkbare functie
  • veel ervaring met het schrijven van software in C#
  • kennis van object-oriented analysis and design (OOAD), C#, .NET (core), Microsoft SQL Server, Javascript/Typescript, Angular 8+ en HTML/CSS
  • bij voorkeur ook kennis van git, DevOps en RxJS

Bijt jij je vast in ons team?
Spreekt deze uitdagende functie je aan of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Roy Baks, bereikbaar op 0543-523560 of stuur je motivatie met CV naar sollicitatie@dla.nl.