Vacature teamleider/projectmanager

Word jij blij van het managen van projecten en het succesvol opleveren ervan binnen de grenzen van tijd, kwaliteit en budget? En houd je van het aansturen van collega’s, die het engineerswerk doen waar jij al bekend mee bent? Je helpt & begeleidt de collega’s door naast ze te staan en je kunt je goed verplaatsen in hen. Denk jij op te vallen in ons team? Dan vind je mogelijk jouw nieuwe baan bij ons!

We hebben een superleuke functie voor je, waarin je op een laagdrempelige manier leiding geeft aan projecten en een team van engineers, die je -mede door jouw aandacht- ziet groeien. Dat is in deze tijd vooral op afstand, dus je belt, “Teamst” en appt veel. De gesprekken gaan natuurlijk over afspraken, planning, verslaglegging en tickets, maar ook over hoe het met iemand gaat, waar ‘ie tegenaan loopt of wat je voor diegene kunt betekenen. Je hebt drie andere teamleiders om je heen, waar je mee kunt sparren. Op kantoor is het erg handig dat je goed kunt frisbeeën!

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent verantwoordelijk voor de succesvolle oplevering van ICT projecten
  • Je bent verantwoordelijk voor de kennisontwikkeling & urenregistratie van de engineers in jouw team
  • Je stuurt op KPI’s
  • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan klanten en managers
  • Je helpt om de processen en kwaliteit van engineering te verbeteren
  • Je geeft input over het beleid en voert dit ook uit
  • Je hebt kennis van ICT-producten en -diensten

Reageer ❤️
Ben jij een beetje verliefd geworden op deze beknopte omschrijving? Neem dan contact op met Roy Baks via 0543-523560 of stuur je motivatie en CV naar sollicitatie@dla.nl. Inhoudelijke vragen kun je stellen aan Rick Albers, bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer.

Val jij op in ons team?

Val jij op in ons team?