Vacature teamleider remote support

Is het voor jou een eitje om ingewikkelde ICT-handelingen eenvoudig uit te leggen aan klanten? En lijkt het je leuk om een compact team aan te sturen? Dan is het de moeite waard om op deze vacature te reageren!

Voor onze afdeling remote support zoeken wij een stressbestendige ‘meewerkend voorman’ met ICT-kennis om op een natuurlijke manier leiding te geven aan het team van vijf engineers. Je hoeft de engineers niet te vertellen hoe ze de telefoon op moeten nemen, maar helpt hen wel met het volgen van processen, het stellen van prioriteiten en het uitzetten van de juiste vervolgacties. Het is de kunst om het overzicht te bewaren, mee te denken met de klant én verbeterpunten te signaleren, terwijl je meedraait in het team. Een echte sociale spin in het web dus.
Ervaring als manager bij remote support is niet noodzakelijk, trouwens. Dat je begrijpt hoe het vak in elkaar zit & natuurlijk leiderschap uitstraalt, wel. Kennis van TOPdesk en ITIL is mooi meegenomen.

Het is elke ochtend weer een raadsel hoe jouw dag op de afdeling remote support eruit gaat zien. Dat maakt het ook een superdynamische functie! Je hebt veel contact met klanten en collega’s en -eerlijk is eerlijk- je krijgt vooral mensen te spreken, die je alleen maar blijer kunt maken 🙂 Aan jou de taak om de bellers en mailers zó blij te maken, dat onze collega’s regelmatig een saucijs van een uiterst tevreden klant bij de koffie kunnen eten. Eeuwige dankbaarheid en respect gegarandeerd!

Ja, ik wil!
Spreekt deze functie je aan of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Roy Baks, bereikbaar op telefoonnummer 0543-523560 of stuur je motivatie met CV naar sollicitatie@dla.nl.