Vacature VoIP engineer

Zie jij telefonie als onderdeel van IT? Word jij kriebelig van een fout muziekje in een wachtrij? En overleg jij graag met een klant over de inrichting van hun telefonische communicatie? Dan is deze functie voor jou gemaakt!

Als VoIP engineer beheer je de telefonie-oplossingen bij klanten. Je stemt de inrichting af, geeft instructies, vertaalt de klantwensen naar de techniek en verzorgt ook de bijbehorende internet- en netwerkverbindingen. Een combinatie van veel koffie drinken met klanten, contact met de leverancier en diep in de techniek duiken. Jouw collega’s van sales verzorgen de administratieve kant, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Het is handig dat je ervaring in de telecom en een achtergrond in ICT hebt.

Wat je van ons kunt verwachten

  • Een team van enthousiaste en hulpvaardige collega’s (inclusief een paar excentriekelingen, zoals dat hoort binnen ICT)
  • Een relaxte werksfeer, waardoor jij je snel thuis voelt
  • Veel mogelijkheden om jouw vaardigheden en kennis te blijven ontwikkelen
  • Hulp als je door wilt groeien
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Hallo, je spreekt met…
Spreekt deze functie je aan of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Roy Baks, bereikbaar via 0543-523560 of stuur je motivatie met CV voor 3 maart naar sollicitatie@dla.nl.