Volgende case:

De AI-gedreven assistent
van Microsoft 365

Copilot is de AI-gedreven assistent van Microsoft 365. Geïntegreerd met apps als Word, Excel, Powerpoint, Outlook en Teams helpt het jouw organisatie naar een hoger niveau. En dat is, in tijden van krapte op de arbeidsmarkt, bij uitstek wat organisaties nodig hebben. Enkele voorbeelden wat Copilot voor je kan doen vind je verderop.

Word

Copilot verbeterd je zinnen en alinea’s. Laat verschillende informatiebronnen samenvatten tot 1 tekst. Of laat je tekst omzetten naar een andere taal.

Excel

Copilot combineert meerdere gegevensbestanden tot 1 overzicht. Maak overtuigende weergaven. Laat formules automatisch los op je bestand.

Powerpoint

Vraag Copilot van een Word-bestand een presentatie te maken. Voeg visuele effecten toe aan je presentatie. Pas automatisch je huisstijl toe.

Outlook

Verzend automatische antwoorden. Vat een emailconversatie samen tot een beknopt document.

Teams

Maak automatisch notulen van vergaderingen. Versnel het ontwikkelproces door code-suggesties. Maak van de Teams samenvattingen een presentatie.

Start direct met Copilot

Met al deze voordelen kunnen we ons voorstellen dat je niet kan wachten om te proeven van Copilot. DLA ICT helpt je graag met de implementatie, het trainen van medewerkers en het algemene gebruik van Copilot.

Realiseer je dat het slim inzetten van AI, concurrentievoordeel kan geven. Wel is het belangrijk na te denken over een goede en vooral veilige implementatie. Immers zijn de security- en compliancy regels wel van toepassing. Waarschijnlijk wil je Copilot daarom rol gebaseerd integreren. Om er zeker van te zijn dat Copilot op een veilige manier gebruikt wordt, helpen onze consultants je graag door middel van het DLA ICT Governance Model.

Kom gerust langs!

Neem contact met ons op. Wij helpen je heel graag met deze nieuwste ontwikkeling binnen Microsoft 365.