Over ons

DLA ICT bestaat al ruim 25 jaar. Vanuit onze vestigingen in Winterswijk en Doetinchem vertalen wij vraagstukken van onze klanten naar effectieve ICT-oplossingen. We bedienen een grote verscheidenheid aan klanten, waaronder bedrijven in de maakindustrie, accountancy, logistiek, transport en zorg.

Met ons unieke Smart Services concept zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op je eigen primaire business. Wij ondersteunen met een goed werkende ICT-omgeving, ongeacht of dit bij jou op locatie of een cloudomgeving is. DLA ICT adviseert, ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt. Indien gewenst doen we dat 24/7, 365 dagen per jaar.

Laten we eens kennismaken, de koffie staat klaar. Maar we komen uiteraard ook graag bij jou langs!

Vertel ons hoe jij je koffie drinkt
DLA-ICT_72

ISO 9001

Onze ISO 9001-certificering garandeert dat wij gerichte kwaliteitsdoelstellingen maken, klantgericht te werk gaan, betrokken zijn en inzicht hebben in behoeften en verwachtingen. Ons kwaliteitsmanagementsysteem laat zien wat wij doen en bewijst dat wij doen wat wij zeggen.

Algemene voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de ICT-Office voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Midden-Nederland onder nummer 30174840.

Download onze Algemene Voorwaarden

Kom gerust langs!

Met of zonder afspraak, je bent altijd van harte welkom!

Neem contact op
Kom gerust langs! Kom gerust langs!