Volgende case:

Procesoptimalisatie

Aanvankelijk kon Deurenfabriek Suselbeek, fabrikant van buitendeuren, het orderproces nog prima beheren en voor medewerkers inzichtelijk houden met zelf ontwikkelde Excel-sheets. Maar die Excel-bestanden werden toch te groot en traag. Daarnaast kon je er ook niet meerdere collega’s tegelijk in werken. Kortom: er moest iets gebeuren om het gehele ordertraject efficiënt te houden en tot een beter rendement te komen van mensen en middelen.

Frank Kruese, bedrijfsleider

“Met de hulp van het op maat gemaakte ERP-softwarepakket van DLA ICT beschikken wij precies over datgene wat voor ons van groot belang is binnen ons gehele ordertraject. De applicatie omvat het gehele traject van 3D-ontwerp tot offerte tot levering en voorziet bovendien in een koppeling met Exact-software. We hebben realtime informatieverwerking en kunnen op elk gewenst moment van de dag onze actuele informatie opvragen. De toepassing heeft ons zowel op de vestiging in Varsseveld als in Vroomshoop een groot rendement bezorgd en verfijning van onze efficiency.”

Deurenfabriek Suselbeek B.V. logo

Dit hebben we gedaan voor Deurenfabriek Suselbeek

  • Op maat ERP-softwarepakket voor traject ontwerp – offerte – productlevering

  • Realtime dataverwerking met altijd actuele en opvraagbare informatie

Meer weten over deze case?

“Een voldaan gevoel dat we met onze maatwerksoftware kunnen bijdragen aan de toekomstbestendigheid van Suselbeek, de deurenfabriek “om de hoek”. Evenals innovaties waarmee de software, die bij Suselbeek wordt ingezet voor de gehele keten van offerte tot uitlevering order, verder wordt uitgebreid met een 3D-deurmoduleermodule. En dit alles in eigen huis bedacht, ontwikkeld en geschreven.”

– Ronnie Bartelings, ICT adviseur