DLA ICT in gesprek met Triott Group

We spreken Marco van Rijs, ICT manager van de Triott Groep. Samen met zijn team van 4 ICT-ers verantwoordelijk voor 400 werkplekken van 600 personeelsleden. De Triott Groep is van oudsher producent van ouderwetse graanmolens. Tegenwoordig zijn dit grote elektrische maalmachines. Er worden wereldwijd machineparken geleverd voor het gehele productieproces van graan.

De samenwerking met DLA ICT gaat jaren terug, toen Ottevanger nog op zichzelf staand was. Hierdoor weet DLA ICT wat er speelt en dat voelt vertrouwd. Marco weet als geen ander dat het probleem met ICT voorzieningen is, dat de investeringen niet altijd (direct) zichtbaar zijn. Maar desalniettemin ongelofelijk belangrijk.

DLA ICT functioneert als aanvulling op de 4 ICT-ers die in dienst van de Triott Groep zijn. Marco geeft aan dat de kennis en kunde die DLA ICT meebrengt onmisbaar is voor de continuering van de Triott Groep.

-‘DLA ICT adviseert, voert uit en staat nooit stil. Precies wat wij zoeken in een ICT partner’-

Meerwaarde DLA ICT

Naast de meerwaarde van DLA ICT in de dagelijkse werkzaamheden is Marco erg tevreden over het contact met de medewerkers. De lijntjes zijn kort waardoor schakelen snel en efficiënt gebeurt. De adviserende rol die DLA ICT aanneemt wordt door Marco als zeer prettig ervaren. De expertise die DLA ICT meebrengt, ook in nieuwe producten/diensten of ontwikkelingen is zeer belangrijk. ICT staat nooit stil. Ook de vaste engineers, die al jaren over de vloer komen, weten van het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Dit bespaart kostbare tijd omdat veel uitleg niet nodig is.

Security

Ook de data van de Triott Groep wordt door DLA ICT beheerd. Dit geeft een veilig gevoel. Security staat niet stil en is altijd in ontwikkeling. Als bedrijf is dit een altijd doorgaand issue, waarbij het fijn is dat je kan bouwen op een ICT partner waarbij je een goed gevoel hebt en die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Toekomst

Marco ziet in de toekomst de huidige rol van DLA ICT niet snel veranderen. Doordat de samenwerking zo prettig verloopt is de noodzaak om iets te veranderen er niet. Daarnaast staan er altijd ontwikkelingen op stapel. In het geval van de Triott Group is dat een verandering van de huidige werkomgeving. Ook hierin zal DLA ICT adviseren en waar nodig implementeren.

Wij horen graag van je!

Als je een specifieke vraag hebt over onze dienstverlening of je wilt graag horen hoe wij klinken, bel ons dan gewoon even!

  • 0543 – 523 560

07:30 – 17:30 uur