Volgende case:

Maakindustrie

In de maakindustrie draait het om oplossingen die een organisatie sneller, slimmer en efficiënter laten werken. Meestal op het gebied van digitalisering, optimalisatie van processen of veiligheid. En daarmee kunnen wij je uitstekend helpen!

Veel van de organisaties waar wij al geruime tijd mee samenwerken, zijn actief in de (maak)industrie. We begrijpen in welke complexe omgeving deze bedrijven zich bevinden. Helemaal in deze tijd. Onze kennis over ICT en software development helpt bij het uitpluizen van vraagstukken binnen jouw organisatie. Groot en klein.

Kijk hieronder eens bij de klantcases voor voorbeelden van oplossingen, die we verzorgd hebben!

Maakindustrie

Ons doel

We willen organisaties in de maakindustrie helpen om slimmer, sneller en efficiënter te laten werken door digitalisering en optimalisering van processen. Dit doen we door het samenbrengen van twee expertisegebieden, namelijk ICT en software development.

  • 3D technologie

  • Process tracking

  • PLC interface (aansturing en uitlezen van machines)

  • Maatwerk software

  • ICT

Oplossingen voor de maakindustrie

Bekijk wat we voor deze bedrijven in Oost-Nederland mochten betekenen!

Wij werken trots samen met

Meer weten?

Graag maak ik een afspraak voor een kop koffie of online sessie om te horen waar jullie organisatie behoefte aan heeft. Hoe wordt ICT en software momenteel toegepast en waar bevinden zich de vraagstukken op korte en langere termijn? Ik neem graag een kijkje achter de schermen!

Carli van der Burg
senior ICT consultant