Volgende case:

Netwerkbeveiliging

Ook in de transportindustrie en logistiek zijn veilige netwerkoplossingen geen pre, maar een must. Snel kunnen schakelen in het aantal licenties en een betrouwbaar netwerk om de IT security te waarborgen: dat is de droom van elke logistieke ondernemer.

Veel van de organisaties waar wij al geruime tijd mee samenwerken, zijn actief in de logistieke sector of transportindustrie. We begrijpen in welke complexe omgeving deze bedrijven zich bevinden. Helemaal met de uitdagingen waar zij nu voor staan. Onze kennis over ICT en software development helpt bij het uitpluizen van beveiligingsvraagstukken binnen jouw organisatie.

Laat je inspireren door de klantcase van Rabelink Logistics en ontdek welke beveiligingsoplossingen voor netwerken van SonicWall wij voor hen hebben verzorgd!

Netwerkbeveiliging

Ons doel

We willen organisaties in de transportindustrie en logistiek helpen om veiliger, sneller en efficiënter te kunnen werken. Natuurlijk in een betrouwbaar netwerk, dat stabiliteit en veilig samenwerken garandeert. Als ondernemer in de transportsector heb je al genoeg uitdagingen aan te gaan. Vertrouw op DLA ICT en groei succesvol verder.

  • Betrouwbaar netwerk

  • Eenvoudig zelf licenties beheren

  • Veilig

Oplossingen voor logistiek & transport

Bekijk wat we voor deze bedrijven in Nederland hebben gerealiseerd!

Wij werken trots samen met

Meer weten?

Neem contact op met onze accountmanagers voor een kop koffie of online sessie en laat weten waar jullie organisatie behoefte aan heeft. Hoe wordt jullie netwerk momenteel beveiligd en waar bevinden zich de vraagstukken op korte en langere termijn? We helpen jullie graag verder!